2013- 3-març

MARÇ: Tot, el Festival de Titelles i Teatre d’Objectes de Barcelona, del 22 al 24 de març al Poble Espanyol

4a edició del Festival de titelles i teatre d’objectes de Barcelona

totfestival

La quarta edició del TOT Festival de Titelles i Teatre d’Objectes de Barcelona arriba als diversos espais, places i carrers del Poble Espanyol del 22 al 24 de març de 2013 amb una programació dirigida bàsicament al públic familiar en la qual prenen especial protagonisme els espectacles basats en contes clàssics i contemporanis a càrrec de companyies catalanes.

Així, aquest certamen únic es reinventa per adaptar-se a les necessitats econòmiques actuals i esdevé una proposta més austera que en anteriors ocasions i també més centrada en la producció del país. Aquest plantejament respon a la voluntat del festival de continuarapostant pel teatre de titelles i establint llaços de complicitat amb el públic local i també amb la professió. Més modest, més proper i amb l’objectiu clar d’anar creixent a mesura que les condicions ho permetin. Aquesta és la filosofia actual d’aquest festival.

Sis espectacles de companyies catalanes integren el gruix de la programació del TOT Festival d’enguany. La Màquina Màgica, de la companyia Animamundi, un muntatge d’ombres xineses i titelles de taula que és en definitiva un homenatge a les arts i els oficis artesanals, servirà per donar el tret de sortida al certamen. Més tard arribaran Hansel i Gretel, de Trac Trac, una proposta basada en el conte clàssic dels germans Grimm i farcida d’humor; i El Fantàstic Màgic d’Oz, de la consolidada companyia Sebastià Vergés, un espectacle amb titelles de guant català. També es podrà veure El rei i el mar, de Pea Green Boat, un original muntatge basat en el conte i realitzat mitjançant la manipulació d’objectes; El Carnaval dels Animals, de Forani Teatre, una adaptació de les conegudes composicions de Camile Saint-Säens feta amb titelles bunkaru i marionetes de tija i amb la particularitat de música en directe; i Oiaraki, el castell dels ocells, de la companyia Binixiflat, un espectacle de marionetes de tija superior que explica les històries entrecreuades dels habitants d’un castell.

Venda d’entrades 
Taquilles del Poble Espanyol (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13) i a www.poble-espanyol.com
Preus
Un espectacle: 12 € adult, 7 € nens
Abonament dos espectacles: 18 € adult, 10 € nens
Abonament tots els espectacles: 25 € adult, 18 € nens, 40 € familiar

Més info a

www.poble-espanyol.com

Nota de Premsa

FONT de la notícia

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s