2013- 6-juny

FESTUS TORELLÓ: Festival d’arts de Carrer, dies 28 i 29 de juny a Torelló

FESTUS, festival d’arts al carrer arriba a la seva setzena edició. Durant els dies 28 i 29 de juny els carrers de Torelló (Osona) es tornaran a omplir de música, arts escèniques i audiovisuals.

El FESTUS sorgeix del Patronat del teatre Cirvianum de Torelló i de les regidories de joventut i cultura de l’ajuntament de Torelló, amb l’objectiu de donar a conèixer activitats d’arts escèniques, musicals, visuals i plàstiques que no tenen accés als canals de difusió habitual i, amb la voluntat d’obrir les arts a nous públics. El Patronat és l’encarregat de portar a terme la programació estable durant tot l’any i ens proposa un festival a principi d’estiu, coincidint amb cap de setmana i on el teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques, el circ, els curtmetratges, etc.

Són els protagonistes en els carrers, places i jardins del poble. Totes les actuacions són gratuïtes i es vol aconseguir que gent poc acostumada al consum de productes culturals descobreixin que hi ha una alternativa a les propostes lúdico-festives a les que estan acostumats.

El Festus vol abarcar totes les formes d’expressió artística contemporània que impliquen un trencament amb la rutina urbana del dia a dia de pobles i ciutats, i programar aquelles curiositats del món de l’espectacle que proposen una relació especial, diferent i íntima d’interacció amb el públic.

WEB DEL FESTUS

ARTISTES QUE HI ACTUARÀN:

Bradien + Eduard Escoffet, Carlos Valverde, Cia Blanco Roto, Device, Diana Gadish, Enric Farrés + Quim Packard + El conde de Torrefiel, Generatio Spontanea, Insectotròpics, Ireneu Tranis, Jordi Galí, Los Man Ones, Los Zinc Co., Nura Dansa, Ocellot +Lluis Huedo, Orchestra Fireluche, Pere Faura, SSM Big Hand, Tanit Plana, Tiger Menja Zebra, Toti Toronell, Tuya, Zero en Conducta

 

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s