2013- 7-juliol

Mitjó: Mostra de Teatre de Titelles a Riudebitlles, 12, 13 i 14 de juliol a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès)

Mitjó:  Mostra de Teatre de Titelles de Riudebitlles

12, 13 i 14 de juliol de 2013

Aquest any torna el Mitjó, amb una segona edició plena de propostes interessants.

L’any passat va néixer el Mitjó, la primera mostra de teatre de titelles de l’Alt Penedès. Comptava amb un pressupost molt reduït, però gràcies a la il·lusió dels organitzadors, la resposta del públic, la implicació de la gent de Riudebitlles i sobretot al suport de les companyies que hi van participar, la mostra va ser un èxit rotund.

Per això aquest any els Mitjons i els seus titelles tornen a sortir al carrer, amb una mostra que ha quintuplicat el seu pressupost, i això en els temps que corren, és tota una proesa.

Amb el mateix caràcter que l’any passat, el de mostra petita però molt completa, popular, amb tots els espectacles i tallers gratuïts, amb ganes d’inundar carrers i ulls de titelles, marionetes, andròmines i màgia, el Mitjó ha ampliat aquest any la durada de la Mostra i presenta companyies i artistes d’anomenada, d’aquí i d’altres fronteres: Marionetes Nòmades, Invisible Titelles, Ne me títere pas, Ronan Tully, la Manofactoria, Jesús Atienza, Saskia Buggert, Think Big…

Tot i tenir els Titelles i Titellaires com a principals protagonistes, a dins del mitjó també hi cap la música, el vi, la poesia, el cinema, l’expressió plàstica i la fotografia.

La varietat de propostes que presenta permetrà tan a petits com a grans – no cal oblidar que als vespres arriba la Mitja, la secció per adults del Mitjó – puguin submergir-se en un mar de mons fantàstics, retrobant els titelles en totes les seves dimensions.

Un dels grans èxits del Mitjó l’any passat va ser també l’ambient familiar i distès que va inundar els carrers de Sant Pere de Riudebitlles. L’organització només programa un espectacle o activitat per franja horària, de manera que no cal estressar-se per decidir què triar o patir per quadrar horaris entre espectacle i espectacle. És per recollir aquest bon estar, actiu però relaxat, que es va generar l’any passat que enguany el Mitjó proposa un espai de pícnic popular el dissabte al Migdia, en un parc, sota els arbres, amb musica,  aigua per refrescar-se i a proximitat de bars i restaurants pels qui no hagin pensat a dur la carmanyola de casa.

Qui vulgui més informació sobre la mostra, així com veure vídeos o obtenir links de les companyies que hi actuen, pot consu

ltar la pàgina www.facebook.com/Mitjotitelles

sant pereOOOk

2

1

 

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s