2013- 7-juliol

9é POP AL CARRER, especial cinema i circ 19 i 20 de juliol, Tavernes de la Valldigna (País Valencià)

9popalcarrer-cinemaicirc

9é Pop al Carrer

Divendres 19 i dissabte 20 de juliol

Platja de Tavernes de la Valldigna

Plaça de les Palmeres (zona de la Goleta)

Edició especial: cinema i circ

Enguany celebrem nou anys amb un nou canvi de rumb. Renovar-se o morir? Potser siguen les dues coses alhora. Nogensmenys tenim intenció d’aniquilar a la música pop que pilotava -això sí, sempre des d’una perspectiva oberta- el nostre programari cultural. Brindarem doncs per l’aparició d’una nova etapa! Possiblement també efímera, mortal, d’una fita que no té futur més enllà de la pacient resistència activa que demostrem any rere any. Fins a quan? Intuïm que prompte ho albirarem. Mentrestant a gaudir a la fresca d’una manifestació cultural que se situa en el llindar, el límit, la frontera de diferents llenguatges, on la música en majúscules serà el coadjuvant d’altres disciplines artístiques, en aquest cas, el cinema i el circ, dos fenòmens potents de la cultura popular dels nostres temps.

Aquí teniu el programa… que el gaudiu!

9popalcarrer-cinemaicirc-2

organitza: la casa calba

Divendres 19.07

22h00 _ Cinema a la fresca: KingKongTruna

Encetarem el festival amb la projecció en Super 8 de fragments de la pel·lícula original de King Kongestrenada l’any 1933, sota la direcció de Merian C. Cooper i Ernest B. Schoedsack, la qual serà musicada en directe pel lutier electroacústic, Truna, nom artístic d’Andrés Blasco, veterà de l’escena experimental valenciana (Antorcha Amabla, Fitzcarraldo…).

http://dr-truna.blogspot.com.es/

ensayando KKT 02 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

23h15 _ Cia. Patricia Pardo: Circ de la Comissura

Espectacle de circ per a adults creat, dirigit i interpretat per la valenciana Patrícia Pardo, que s’acompanya en escena pel músic-actor, Roge Magdaleno, i el tècnic-actor, David Sánchez, per tal d’oferir un show on conviuen tradició i contemporaneïtat.

http://www.patriciapardo.es

cmssTEGU2 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

24h30 _ Truna y sus Monstruos, projecció en Super 8 musicada en directe

Traca final de la vetlada amb l’exhibició en Super 8 dels monstres (Godzilla, La Cosa…) de Truna, que en aquesta ocasió desplegarà la seua peculiar maleta musical que duu un violoncel modificat i una rastrera de pedals.

http://dr-truna.blogspot.com.es/

03 truna y sus monstruos menys 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

Dissabte 20.07

19h00 _ Trencaclosques: Joguines màgiques

La companyia Rodamons, també coneguts en el món musical com a Trencaclosques, presenta nou espectacle per a grans i menuts. Es tracta de Joguines màgiques. Una exploració en el món de la infantesa a través dels joguets, entesos com a objectes per permeten investigar, descobrir i aprendre.

http://www.rodamonsteatre.com/index.php

RODAMONS TEATRE 5 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

20h15 _ Arritmados de Circo: Reparte amor

Després d’una extensa gira mundial, Arritmados, companyia de circ alacantina, afincada a Barcelona, formada per Julia Martínez i Héctor Rodríguez, arriba al nostre festival per oferir-nos el seu art, en un espectacle, Reparte amor, clapat de virtuosisme musical que combinen amb la tècnica de circ, en un intent d’aproximació al bon gust i les estètiques modernes. A vore si és de veres!

http://arritmados.blogspot.com.es/

SamuelDomingo 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

foto.- Samuel Domingo

21h00 _ Aljub: En minúscules

Substitueixen en el cartell a Taxidi Quintet, que per qüestions alienes a l’organtizació no podran calcinar l’escenari de la plaça Palmeretes. I ho faran amb les cançons que composen el seu quart disc d’estudi, En minúscules, possiblement el millor de la seua carrera, on Joansa Maravilla, anima mater del grup, arreplega tonades de la terra per afegir-li noves lletres i armonies, que se situen molt a prop del jazz-folk i que ben bé podrien ser la banda sonora d’una pel·lícula de l’orient mediterrani. El grup està format per: Joansa Maravilla (llaüt i percussions); Josep Pérez (veu, guitarró i percussions); Andrés Belmonte (flautes); Ales Cessarini (contrabaix).

http://joansamaravilla.wix.com/joansamaravilla

HK8D0346 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

foto.- Xepo WS

22h15 _ Llevant Ensemble: Nino Rota

Grup de cambra format per cinc excel·lents músics de la contornà amb vocació heterodoxa. Presentaran un espectacle basat en les composicions cinematogràfiques de Nino Rota (El PadrinoEl GatopardoLa Strada..), les quals aniran succeint-se al compàs de les imatges vives de les pel·lícules que il·lustrà el gran compositor italià. Llevant Ensemble són: Fermín Clemente (oboè); Tomàs Estornell (flauta); Sergi Perelló (clarinet); Josep Antoni Alberola (trompa); Rafa Grau (fagot).

http://llevantensemble.blogspot.com.es/

MG 0834 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

23h30 _ Luzz Vegas i La Banda del Fele, músiques de circ

La Banda del Fele, encapçalada per Luzz Vegas, són efectivament la banda resident del Circo Gran Fele, que any rere any ens sorprenen musicant els espectacles d’aquesta històrica companyia valenciana. La seua música però va més enllà dels tòpics circenses. Per moments són progressius, altres vegades són tropicalistes… fins i tot arriben a ser inclassificables.

https://www.facebook.com/pages/La-Banda-del-Fele/147852992023259

Luzz Vegas y La Banda del Fele fotografía de Clara Carbonell 6 9é Pop al Carrer, especial <em>cinema i circ</em>

foto.- Clara Carbonell

Cal afegir que el festival comparà amb l’animació musical entreactes de La Petita Orquestra Peiotaire iDraw & Bass.

Informació complementària:

+ L’entrada és gratuïta

+ Hi ha servei de menjar i beguda en taulell

+ Venda de CDs i marxandatge

 

Organitza: 

lacasacalba.org

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Mancomunitat de la Valldigna

Col·labora:

Aris – Paco Camús, Bar Poliesportiu, Biofreight SL, Biologistic SL, Casas EcoEstandar, Estudi Cercle, Cortinatges Felis, Cruañes Il·luminació, Disvall, Endavant Psicologia, Grupo F. Burgos, SL, Impacto Music, Joyeria Girbes, Kit Garden, La Caixa Tavernes, Pa i Dolços Murciano, Pollos Planes, RB Assessorament SL, Reciton, Seronda E. Jurídic, 3 Creus Ràdio, Vicente Pérez Tejidos.

+info: 

info@lacasacalba.org

www.lacasacalba.org

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s