2013- 7-juliol

2a MOSTRA DE PALLASSOS, dimarts 30 de juliol a Cubelles. Enguany es retrà homenatge a Charlie Rivel en motiu del 30 aniversari de la seva mort.

cartell Mostra_pallassos cubelles

La Festa Major petita de Cubelles inclou en el seu programa d’actes la 2a Mostra de Pallassos:

Set companyies diferents oferiran espectacles de pallassos el proper 30 de juliol per diversos indrets del centre de la vila.

Al llarg de la tarda a partir de les 18:30h i a cavall entre la plaça de la Vila, la plaça de Santa Maria, la plaça del Castell, la plaça de la Font i els carrers Àngel Guimerà i Jacint Verdaguer, se succeiran els diversos espectacles.

NOTÍCIA

Aquest any es retrà un homenatge especial a Charlie Rivel en motiu del trenta aniversari de la seva mort i perquè es compleixen 50 anys que se li va dedicar un carrer

7 companyies actuaran a la segona Mostra de Pallassos. Aquest any es retrà un homenatge especial a Charlie Rivel en motiu del trenta aniversari de la seva mort i perquè es compleixen 50 anys que se li va dedicar un carrer. Després de la bona acollida que va tenir l’any passat, en el marc de la Festa Major Petita s’ha tornat a programar tota la tarda del dimarts 30 de juliol amb espectacles de pallassos que actuaran en diversos indrets del centre de la vila. La regidora de Cultura, Festes i Tradicions, Noemí Cuadra, creu que Cubelles ha d’impulsar una mostra de pallassos potent.

Un dels motius que ho justifiquen, segons Noemí Cuadra, és la relació de Charlie Rivel amb la vila. De fet, el 26 de juliol d’aquest any es compleixen 30 anys de la seva mort i per commemorar l’efemèride a banda de la mostra de pallassos, Noemí Cuadra, ha explicat que l’ajuntament es reunirà amb la seva filla, Paulina Schuman.

Tot començarà a dos quarts de set de la tarda amb el tret de sortida de la mostra a càrrec del pallasso cubellenc Pep Callau i els Pepsicolen, qui també s’encarregarà de tancar la jornada. Pel què fa als espectacles que es podran veure, a tres quarts de set de la tarda a la plaça del Castell actuarà La Bleda. Mentrestant ja hi haurà tallers a la plaça de la vila i un espectacle itinerant que s’anirà movent pels carrers de Jacint Verdaguer i d’Àngel Guimerà. A dos quarts de vuit del vespre a la plaça de la Font es farà un número d’acrobàcies, mentre que per anar acabant el pallasso Pere Hosta actuarà a la plaça del Castell.

NOTÍCIA

El 26 de juliol de 2013 es compleixen 30 anys de la desaparició del fill predilecte Josep Andreu Lasserre, mundialment conegut com a Charlie Rivel. Per recordar la figura del pallasso, l’Ajuntament de Cubelles ha organitzat el proper dimarts, 30 de juliol, coincidint amb la 2a edició de la Mostra de Pallassos, un acte d’homenatge a l’il·lustre cubellenc.

 

L’acte, que tindrà lloc a l’Exposició Permanent del pallasso, comptarà amb la presència de Paulina Schumann, filla d’en Charlie Rivel. L’Alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, i la regidora de Cultura i Societat, Noemí Cuadra, presidiran l’acte, que pretén recordar a Charlie Rivel i refermar el compromís de Cubelles per mantenir viva la seva història i trajectòria artística. De fet, el passat 10 de juliol també es van complir 50 anys des de que l’Ajuntament de Cubelles va aprovar dedicar un carrer de la zona del Bardají Vilanova a Josep Andreu Charlie Rivel.

 

Paral·lelament, aprofitant la celebració de la 2a edició de la Mostra de Pallassos i la commemoració d’aquestes dues efemèrides, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel farà una jornada de portes obertes perquè tots els cubellencs i els visitants puguin apropar-se a la figura de qui fou el més il·lustre pallasso de la història.

Participa dels actes de la Festa Major Petita, consulta programa;http://www.cubelles.cat/images/pdfs/2013/programa_fmp13.pdf 

Participa a la 2a Mostra de Pallassos a Cubelles, http://www.cubelles.cat/images/pdfs/2013/ii_mostra_pallassos.pdf

foto charlie RLINK EXPOSICIÓ PERMANENT CHARLIE RIVEL

CARTELL AMB LA PROGRAMACIÓ DE LA 2ª MOSTRA DE PALLASSOS

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s