2013- 9-setembre

5è FESTIVAL DE CIRC DE TERRASSA: del 3 al 5 de setembre

logo 5e

Tallers de contes, tastets de Circ, espectacles al carrer, espectacles de sala, la Gala de Circ… Una miqueta de tot i molt més!

PASSIN I VEGIN “CIRC per un TUB”! 

SALTOKA, ALBADULAKE, LOS 2 PLAY, COMPAGNIE DU FARDEU, DESASTROSUS CIRCUS, TOTÓ, DUO MOROSEF, MAGO MANU, TRIO BOLONGO, JULIE BERGEZ, ATENEU POPULAR DE 9 BARRIS, PSIRC, TORTELL POLTRONA

No us perdeu aquest Festival, que any rere any el Col·lectiu Tub d’Assaig 7,70 de Terrassa tira endavant al barri de la Maurina de Terrassa.

Salut i circ, amics!

<div style=”margin-bottom:5px”> <strong> <a href=”http://www.slideshare.net/MsAPropTerrassa/5-festival-de-circ-de-terrassa-a-la-maurina&#8221; title=”5è Festival de Circ de Terrassa a La Maurina” target=”_blank”>5è Festival de Circ de Terrassa a La Maurina</a> </strong> from <strong><a href=”http://www.slideshare.net/MsAPropTerrassa&#8221; target=”_blank”>Més A Prop Terrassa</a></strong> </div>

          Diuen que el número cinc és el signe de l’acció i la inquietud, que és el símbol de la llibertat, l’adaptabilitat i l’esperit aventurer, de noves i visionàries idees, de pensaments ràpids, curiosos i exploradors. També el cinc és el número de la fortuna, la màgia i l’aventura.

          Aquesta definició em sembla molt propera al cinquè Festival de Circ a Terrassa.

          L’aposta per les ganes de fer circ de l’Associació Tub d’Assaig 7.70 i el barri de La Maurina, en especial la seva Associació de veïns i veïnes, ha funcionat molt be i totes dues entitats han liderat una programació que, més enllà del barri, ha escampat el circ arreu, convertint aquest programa en un acte per a tota la ciutat i de tota la ciutadania.

          Aquest és un del programes que representen allò que volem per Terrassa: la suma col·laborativa entre les nostres entitats culturals i les potencialitats del territori, tot adreçat al conjunt de la societat.

          Així doncs, us presentem el cinquè Festival de Circ de Terrassa, tot esperant el sisè i desitjant que en aquests moments de crisi, on la corrupció i les males pràctiques estan a l’ordre del dia, l’esperit de superació i la innocència del circ ens acompanyi i sigui un exemple per a construir un futur net d’amenaces.

          Salut i circ.

                    Amadeu Aguado i Moreno I Regidor de Cultura

          Cinc anys!

          Cinc anys programant el Festival de Circ, aportant energia, risc, art i cultura al barri de La Maurina i a Terrassa.

          Cinc anys apostant per companyies de procedències ben diverses i estils ben diferents, el que vol ser un dels màxims trets característics del nostre Festival.

          Tub d’Assaig 7’70 no defalleix i vol ajuntar sinergies amb entitats i institucions per crear un teixit de circ sòlid i seriós a la nostra ciutat, en la que es duguin a terme espectacles de qualitat, formacions de circ, residències de companyies i poder seguir amb aquest entranyable festival.

          No volem deixar d’agrair el suport del Servei de Cultura, l’Associació de veïns i veïnes de La Maurina, la Biblioteca del Districte 4, el Servei de Joventut i el Centre Cultural de Terrassa, que juntament amb nosaltres fan possible que durant el calorós setembre pugueu oblidar per un instant, aquesta crisi corrupte en la que ens trobem submergits.

          Us proposem que sortiu al carrer, aneu al teatre i gaudiu de l’espectacle més gran del món: el CIRC.

          I per molts anys.

                    Tub d’Assaig 7.70

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s