2013- 9-setembre

SENSE PORTES: Festival d’arts al carrer i llocs extraordinaris, el 14 de setembre a Argentona

cartell_definitiu.inddEl 2007 es va fer el 1r SENSEPORTES, però malgrat la bona acollida el festival no va poder seguir…engunay el Col·lectiu Senseportes s’ha proposat de recuperar-lo.  

Ens ofereixen una proposta variada durant la tarda-vespre pel casc antic d’Argentona.  De circ o clown hi trobem la Cia.Bauala i la Cia. Jam.

 

Benvingut/da al II Senseportes, Festival d’arts al carrer i llocs extraordinaris.

En aquesta edició, el Festival té un format que cal que coneixis bé. Et demanem la teva implicació per tal que el Festival sigui un èxit.

La formula que s’ha escollit és el mètode PDE (paga desprès de l’espectacle) o el que és el mateix… el “passar la gorra” de tota la vida. Tu decideixes la quantitat amb la que col·labores en cada espectacle.  Els espectacles són tots d’entrada gratuïta però es demana especialment la col·laboració del públic per tal que les companyies rebin la màxima gratificació econòmica.

 

Els espectacles opten a aconseguir una sèrie de premis: el premi Clau Mestra que decidirà el públic, el premi Pom d’Or i el Frontissa d’Argent que els decidirà un jurat i el Premi Bitlonia que decidirà el públic enviant tweets.

 

El valor de cada premi és:

Primer premi Clau Mestra 1.500€
Segon premi Pom d’Or 1000€

Tercer premi Frontissa d’Argent 500€

Premi Bitlonia *

El premi “Clau Mestre” serà atorgat per votació popular. Als espais on es fa cada espectacle trobaràs les butlletes i les urnes per votar. També ho podràs fer al punt d’informació del Festival a la Plaça de Vendre. D’aquesta manera et volem donar l’oportunitat que decideixis quin espectacle mereix el premi del públic o “Clau Mestra”.

 

Els premis Pom D’Or i Frontissa d’Argent seran atorgats per un jurat compost per professionals del teatre.

 

El Premi Bitlonia (*assessorament en marketing per internet per la cia. guanyadora del premi) s’atorgarà a la companyia que rebi mes tweets amb un comentari sobre l’espectacle, per decidir aquest premi hauràs d’enviar un tweet amb el nom de l’espectacle, el teu comentari incloent el hashtag #senseportesbitlonia. Aquest premi es determinarà per la quantitat i qualitat dels comentaris.

Els premis no són acumulables.

 

La nostra intenció en organitzar el Festival Senseportes és oferir al poble un dia de cultura a l’abast de tothom, esperem que participis i gaudeixis tant com nosaltres organitzant-lo.

 

Col·lectiu Senseportes

 

Descarrega’t  aquí la PROGRAMACIÓ SENSE PORTES 2013

LINK AL SENSE PORTES

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s