2013-11-novembre

Circ per tota la familia al Centre Cultural de Terrassa, el diumenge 3 de novembre

entredos capicua

CAPICUA és una companyia de circ-teatre, formada el 2006, que combina acrobàcies aèries (trapezi, tela i corda) amb recursos escènics i dosis d’humor. La companyia va ser formada per Rebeca Gutierrez, Yolanda Gutierrez i Iris Mur, totes elles es formen en les tècniques aèries a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona començant entre els anys 1998-2000, rebent formació posterior cadascuna d’elles en diferents llocs, a més de treballar en diferents companyies tant d’Aragó com de Catalunya.

El 2006 decideixen unir-se per crear el seu primer espectacle “Records de Paquita” i altres peces de petit format, però és al 2009 quan la companyia es consolida amb l’espectacle “CABARET” guanyant el Premi del Jurat Off de Carrer Festes del Pilar 2009. L’octubre de 2010, “CABARET” és redirigit per Oscar Valsecchi, i és llavors quan guanya el Premi del Públic a la 5a Trobada de Teatre de Carrer i Arts Circenses d’Avila 2011. Posteriorment Oscar Valsecchi s’incorpora com a membre de la companyia.

Ens presenten el seu nou espectacle “ENTREDOS”. Explica la història d’un home turmentat i coix que desperta d’un llarg viatge. Però no desperta en la realitat sinó en un somni. Aquest somni és ara la seva realitat, el seu món. Un món on els armaris caminen, es mouen, li xiuxiuegen a cau d’orella, li parlen, somriuen …… on hi ha llits que li atrapen, l’abracen, el persegueixen. És un món nou que el va descobrint i on va teixint els seus propis sentiments … amor, tristesa, passió, bogeria … Ell no pot despertar perquè viu en un somni, en un univers insòlit, amb personatges misteriosos i episodis meravellosos … Somia amb una dona però allò que veu i sent és només un somni dins d’un altre somni.

Que passa quan els personatges d’un somni somien i es troben? Que desperten?

Que és imaginari i real? …. ENTREDOS t’endinsa en un món fantàstic i absurd, poètic i còmic on ni tu ni ningú sabràs si estàs en un somni o estàs despert. Les maletes suspeses a l’aire li ajuden a arribar a aquest món que ell no sap que és el seu somni però ho accepta com a real.

 

Circ
diumenge, 3 de novembre
a les 18 h

Preu: 9€

Venda d’entrades

Club Super 3

Entrada gratuïta pels Súpers

 

web

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s