2013-11-novembre

EN EBULLICIÓ (dies 8 i 9 de novembre) + Taller de circ en família (dia 9) a la Central del Circ de Barcelona

 

Aquest cap de setmana En ebullició. 6a Mostra de companyies Residents a La Central del Circ

 

i Tallers de Circ en família

 

 

 

Aquests divendres 8 a les 21h i dissabte 9 de novembre a les 20h, mostra peces curtes i espectacles en procés de creació en format cabaret a La Central del Circ.

 

 

 

El dissabte 9 de novembre, a les 17’30h, la Central acollirà un dels tallers de circ en família, una proposta la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya que té lloc simultàniament a diversos espais destinats a les arts circenses de Catalunya.

 

Aquests divendres 8 a les 21h i dissabte 9 de novembre a les 20h, La Central del Circ acull una mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle. Números ja enllestits i d’altres que necessiten posar-se davant del públic. Veurem l’energia i les ganes de mostrar tot allò que saben fer, serà el moment de compartir el seu treball personal.

 

Un espectacle per a tots el públics amb la direcció artística de Joan Ramon Graell, i els artistes de la Central del Circ: Joel Martí (cable), Nacho Ricci (corda llisa),Tània Cervantes (aeris), Trio Bolondo (bàscula), Miguel Soto (doble perxa xinesa),Jose Luis Redondo (Monsieur Loyal) i  Amanda i Jordi (música).

 

Durant la setmana els artistes s’apropiaran de la sala de creació per a preparar-ho tot. Tindran carta blanca i tots els mitjans disponibles per mostrar la seva feina i també tindran el repte de interrelacionar-se per a teixir noves escenes.

 

I a més….

 

El dissabte 9 de novembre, a les 17’30h, la Central acollirà un dels tallers de circ en família, una proposta de la XECC, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya que té lloc simultàniament a diversos espais destinats a les arts circenses de Catalunya durant un mateix cap de setmana, i ofereix a les famílies la possibilitat d’experimentar amb diverses tècniques de circ com l’acrobàcia, la perxa xinesa, els malabars, el trapezi o la tela aèria. Tots els nens i nenes hauran de venir acompanyats d’una persona adulta. Les famílies que després del taller es quedin a l’espectacle En Ebullició, tindran entrada gratuïta pels infants.

 

 

 

Per més informació, entrevistes o imatges, no dubteu a posar-vos en contacte.

 

 

La Central del Circ ·  93 356 08 90 · comunicacio@lacentraldelcirc.cat

Parc del Fòrum de Barcelona,  Moll de la Vela 2 · 08930 Sant Adrià del Besòs ·www.lacentraldelcirc.cat

 

 

 

 

 

 

en ebullició nov'13

Els propers divendres 8 a les 21h i dissabte 9 de novembre a les 20h, La Central del Circ acull una mostra de peces curtes i espectacles en procés de creació, que ens permetran veure i entendre com es crea un espectacle. Números ja enllestits i d’altres que necessiten posar-se davant del públic. Veurem l’energia i les ganes de mostrar tot allò que saben fer, serà el moment de compartir el seu treball personal.

Un espectacle per a tots el públics amb la direcció artística de Joan Ramon Graell, i amb: Joel Martí (cable), Nacho Ricci (corda llisa), Tània Cervantes (aeris), Trio Bolondo (bàscula), Miguel Soto (doble perxa xinesa), Jose Luis Redondo (monsieur loyal), Amanda i Jordi (música)

Entrada: 8€ entrada normal i 6€ entrada reduïda (per a nens menors de 14 anys, per als socis de l’APCC, i usuaris de La Central del Circ).
A la venda dues hores abans de l’inici de l’espectacle. Barra de bar

Confirmeu la vostra assistència trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat!

+ info

***

circ familia la central

El dissabte 9 de novembre, de 17’30 a 19’30h, la Central acollirà un dels tallers de circ en família, una proposta de la XECC, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya que té lloc simultàniament a diversos espais destinats a les arts circenses de Catalunya durant un mateix cap de setmana, i ofereix a les famílies la possibilitat d’experimentar amb diverses tècniques de circ com l’acrobàcia, els malabars, el trapezi o la tela acrobàtica.

Tots els nens i nenes hauran de venir acompanyats d’una persona adulta.

Les famílies que després del taller es quedin a l’espectacle En Ebullició, tindran entrada gratuïta pels infants.

Podeu reservar trucant al 93 356 08 90 o enviant un correu electrònic a activitats@lacentraldelcirc.cat. Aforament limitat!

info

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s