2013-12-desembre

Cabaret de cloenda PROCESS()S a La Central del Circ de Barcelona el divendres 13 de desembre’13

process()s la CentralEl divendres 13 de  desembre a les 21h podeu assistir al Cabaret de cloenda del Projecte Euroregional; es companyies que participen al cabaret han estat seleccionades en el marc de dispositius impulsats per Process()s

Preu de l’entrada:

8€ entrada normal

6€ entrada reduïda (socis de l’APCC, usuaris de la Central del circ i menors de 14 anys)

Reserva d’entrades: 93 356 0890 i activitats@lacentraldelcirc.cat

Un total de 13 artistes ens mostraran en el Cabaret de cloenda el que s’està fent en aquests moments a l’espai euroregional.

Process()s té com a objectiu fomentar la cooperació entre els agents dels àmbits de la formació, la creació i la difusió del circ al servei del sector i de les poblacions dels nostres territoris

 

Amb la direcció artística de Cie 220 Vols (Céline Berneron, Christophe Bouffartigue, Nicolas Quetelard), les companyies que participen al cabaret han estat seleccionades en el marc de dispositius impulsats pel projecte.

Un total de 13 artistes de França i Catalunya  presentaran un número de circ o un extracte del seu espectacle: Amanda Righetti (perxa xinesa), Juana Beltran (verticals), Cécile Métral (mini cable), Psirc (mans a mans), Carola Aramburu (cèrcol aeri), Hotel Iocandi (escala i trapezi),Sergio Pla (malabars) i Cie 220 Vols (corda llisa).

Process()s, projecte euroregional 2012-2013.

Amb la finalitat de fomentar la creació i la difusió del circ contemporani al territori Pirineus Mediterrània, el projecte Process()s ha permès implementar tres tipus d’acció. A través del suport  a la creació, s’han destinat recursos econòmics, però també humans i tècnics perquè creadors de circ desenvolupin el seu projecte. La companyia catalana Psirc, amb l’espectacleAcrometria, i els francesos de La Famille Goldini amb Du Plomb dans le gaz han estat els dos projectes acompanyats. Així mateix, però, també altres companyies van tenir la possibilitat d’estar en residència de creació a diferents territoris. En sintonia amb el projecte transfrontererPirineus de Circ, s’ha implementat el dispositiu Camins Emergents per a la difusió de números i formats curts. Se n’han beneficiat 26 companyies i uns 40 programadors. Finalments’han desenvolupat diverses etapes de presentació, des d’assajos oberts al públic a programacions en festivals i teatres, a Barcelona, Toulouse i Perpignan.

Els socis són La Central del Circ, Barcelona (Catalunya), La Grainerie, Balma (Midi-Pyrénées) il’Oficina de turisme de Perpinyà (Lenguadoc-Roselló), i compten amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.

Per més informació, entrevistes o imatges, no dubteu a posar-vos en contacte.

web

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s