ALTRES/març 2014

Espectacle + mini curs de pallasso de Teatre Mòbil al TEATRE DE SALT, 23 de març’14 @temporadaalta @Teatremobil #pallassos

Teatre Mòbil, sota la direcció de Marcel Gros, presenta aquest

cap de setmana al Teatre de Salt una doble proposta de clown:

l’espectacle Sense solta i un Mini curs de pallassos

gratuït per a nens i nenes.

Aquest espectacle va ser el guanyador de La Mostra d’Igualada 2013

SALT-sensesolta

Pallassos a baix i a dalt de l’escenari. La companyia Teatre Mòbil oferirà aquest diumenge al Teatre de Salt una doble proposta per acostar el clown als nens i nenes a partir de 5 anys: l’espectacleSense Solta i un taller per aprendre les tècniques bàsiques per fer de pallasso.

Aquesta doble proposta forma part de la programació d’El Planter. En aquesta ocasió, la companyia ha estat dirigida pel pallasso Marcel Gros, en un muntatge que va rebre el màxim reconeixement en la darrera edició de la Mostra de Teatre d’Igualada, un certamen on s’hi presenten les darreres novetats de les companyies que treballen amb el públic familiar.

Després del muntatge Les trifulgues dels germans Garapinyada, que es va poder veure a la programació de l’any passat del Teatre de Salt, Teatre Mòbil torna als seus orígens amb un espectacle “divertit, ple de sorpreses i amb un surrealisme deliciós”. A Sense Solta, els objectes prenen vida damunt l’escenari. Primer són tres escales que esdevenen tots els mitjans de transport possibles. Més tard, tres faristols es desmunten i perden la utilitat per esdevenir des de la safata d’un restaurant fins a un escut. No hi ha límits…

El crític teatral Ferran Baile ha definit l’espectacle com “un magnífic divertiment, original, d’un ritme perfecte, ple d’humor sa, blanc, insòlit, surrealista i intel·ligent, per a tota mena de públic”.

 

Abans de la funció, Mini curs de Pallassos, gratuït, a càrrec de la companyia

Just abans de l’espectacle, a les 11:15h els mateixos actors faran un taller gratuït per als nens i nenes assistents, un Mini curs de Pallassos. El taller, que també forma part de la programació d’El Planter, està adreçat a infants a partir de 7 anys. Per poder-hi participar cal tenir el carnet de La Colla (totalment gratuït i es pot fer al mateix moment de l’activitat).

Es recomana inscripció prèvia al correu electrònic lacolla@bitoproduccions.com.

 

 

Sense solta a càrrec de Teatre Mòbil 
Direcció: Marcel Gros
Teatre de Salt
Diumenge, 23 de març, a les 12h

Taller “mini curs de pallassos” a les 11.15h

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s