maig 2014

INDOMADOR de la Cia. Animal Religion al Centre Cultural de Terrassa, diumenge 18 de maig’14

“Indomador” de la companyia Animal Religion serà al Centre Cultural Terrassa el diumenge 18 de maig a les 19h

indomador-animal-religion

 

diumenge 18 de maig a les 19h

Lloc: Centre Cultural Terrassa (Rambla d’Ègara, 340)

Telèfon: 902 180 677

Preu: 9 €

Venda d’entrades 

COMPANYIA ANIMAL RELIGION

Animal religion és una força col·lectiva entre Niklas Blomberg I Quim Girón, tots dos graduats a la Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm. Allà es van conèixer i van poder compartir i desenvolupar els seus estils. El seu treball es pot definir com una fusió de circ contemporani, dansa i música, deixant que els termes de gènere i animalitat els inspirin

El púbic estudia el comportament de l’artista, no gaire diferent d’una visita al zoològic – un context ordenat on alguna cosa salvatge pot ser observat d’una manera segura. Animal Religion vol animar la part salvatge i il·lògica del públic, i orovar de posar llum a extranyes rutines de la vida diària.

INDOMADOR

Un científic que transforma el laboratori en un animalarium intentant domar-se el seu instint animal. Un espectacle que ens mostra la força incontrolable que tots tenim dintre i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda.

Còssos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, culleres dintre el nas, lluita de galls i balls rituals.

Benvinguts al meu món

Per saber-ne una mica més:

El nou espectacle de la companyia Animal religion tanca la 2a Temporada BBVa de Circ del Centre Cultural Terrassa, el diumenge 18 de maig.

 Es tracta d’una proposta de circ contemporani per a adults que agrada tan a grans com a petits.

Indomador 

Un científic que transforma el seu laboratori en un animalarium intentant domar el seu instint animal. Un espectacle que mostra la força incontrolable que tots tenim a dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, lluita de galls i balls rituals.

El púbic estudia el comportament de l’artista, no gaire diferent d’una visita al zoològic, un context ordenat on alguna cosa salvatge pot ser observada d’una manera segura. L’espectacle vol animar la part salvatge i il·lògica del públic, i mirar de posar llum a estranyes rutines de la vida diària.

Primer és gall (tot i que la màscara evoqui a una gallina ponedora). Després és vaca (tot i que les banyes recorden més a un brau) i, finalment és un porc. El mèrit del treball és aconseguir emular aquestes bèsties sense paraules, amb els sons que genera el cos.

Animal religion, la companyia Animal religion neix de la mà de Niklas Blomberg i Quim Girón, tots dos graduats a la Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm. Allà es van conèixer i van poder compartir i desenvolupar els seus estils. El seu treball es pot definir com una fusió de circ contemporani, dansa i música, deixant que els termes de gènere i animalitat els inspirin.

Quim Girón, l’actual cara visible de la companyia, és un artista inicialment format a l’Escola de circ Rogelio Rivel i que, posteriorment, ha anat evolucionant darrere de les arts del circ i de la dramatúrgia, sigui en sala o en

carrer. Per aquest motiu, l’artista sap congeniar amb el públic, trobar moments de connexió divertits i aconseguir que tot es tanqui amb un exercici de verticals, la seva veritable especialitat circense. Actualment, Girón és un dels artistes catalans més sol·licitats i ha estat present en tots els festivals recents: Fira Tàrrega 2013, Sismògraf 2014, Circ d’ara mateix 2014 i Trapezi 2014.

La companyia ha estat guardonada amb el Premi Zirkòlika 2003 a la companyia novell.

 

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s