octubre 2014

15è CirCorts: el festival de circ de carrer de Barcelona. Del 3 al 12 d’octubre’14.

Del 3 al 12 d’octubre el festival de circ de carrer CirCorts celebra la seva 15a edició amb 12 propostes de circ actual. Durant una setmana i en el marc de la Festa Major del districte, els carrers i les places s’ompliran d’artistes de nivell internacional que representen l’evolució del circ de carrer en totes les seves variants.

circorts 1

circorts 2

LA PROGRAMACIÓ (Més info i enllaços AQUÍ)

  • Divendres 3 d’octubre

– 18.00 h, a la pl. de la Concòrdia. Espectacle d’inauguració de CirCorts ambLa Tresca i la Verdesca. Presentació del festival i de la programació, i cant de l’himne del festival amb els alumnes de l’escola Lavínia.

– 18.30 h, a la pl. de la Concòrdia. Sol i fa plou, de Sabanni. Estrena de l’espectacle, creat per aquest pallasso del Circ Cric.

  • Diumenge 5 d’octubre 

– d’11.00 a 14.00 h, al xamfrà dels carrers d’Europa/Joan Güell. Apicirc, dePessic de Circ. Taller de circ, per a nens fins als 3 anys. Un espai de joc i experimentació sensorial al voltant de 5 cúpules geodèsicques dirigit als més menuts per gaudir en família.

– 12.00 h, a Europa/Joan Güell (escenari Europa). No sé, de Leandre. Espectacle de clown guanyador del premi ‘Ciutat de Barcelona’, reconegut internacionalment.

– 13.00 h, a Europa/Joan Güell. La Dyane, amb Circ Pànic. Espectacle clownesc itinerant, per a tots els públics.

– De 16.00 a 18.00 h, a Europa/Joan Güell. Apicirc, de Pessic de Circ. Taller de circ, per a nens fins als 3 anys. Un espai de joc i experimentació sensorial al voltant de 5 cúpules geodèsiques dirigit als més menuts per gaudir en família.

– 17.00 h, a Europa/Joan Güell (escenari Europa). No sé, de Leandre. Espectacle de clown guanyador del premi ‘Ciutat de Barcelona’, reconegut internacionalment.

– 18.00 h, a Europa/Joan Güell (escenari Europa). Do Not Disturb, de Vaivén Circo. Espectacle de circ contemporani amb més de 200 representacions arreu d’Europa.

– 19.00 h, a Europa/Joan Güell (escenari Europa). Ubu Basculado, de Trío TeQuiero. El nou espectacle de carrer de l’Alba Sarraute, creat durant la gira de pallassos sense fornteres a Palestina, s’estrena ara a Catalunya. Passacarrer que acaba a plaça Comas.

  • Divendres 10 d’octubre

– 17.45 h, a la pl. Mirall de Pedralbes. TiraVoL, de la Cie Daraomaï. Espectacle d’acrobàcia, màstil, fil i barra-fixa, que s’estrena a Catalunya. Amb la col·laboració de l’Assoc. de Comerciants El Mirall de Pedralbes.

– 18.00 h, a Cardenal Reig. La Bella Tour, de La Bella tour. Espectacle d’acrobàcia i de complicitat amb el públic.

  • Dissabte 11 d’octubre

– 12.30 h, a la pl. del Carme. Petits prínceps, de la Cia MuMusic Circus. Concert-espectacle per a públic familiar amb música en viu, dansa, teatre i circ.

– 17.30 h, a la pl. de Can Rosés. Petits prínceps, de la Cia MuMusic Circus. Concert-espectacle per a públic familiar amb música en viu, dansa, teatre i circ.

– 18.00 h, al c. de Benavent, Heian, de Zen del Sur. Espectacle multidisciplinar de dansa acrobàtica i circ amb música en directe.

– 19.00 h, al c. de Benavent, Migrantes. Espectacle produït amb alumnes i artistes de l’Associació Nin-Yo, amb la col·laboració del Casal de Joves de les Corts, i l’Espai per a l’adolescènca Can Bacardí.

  • Diumenge 12 d’octubre

– 12.00 h, a la pl. de la Concòrdia. Elegantia, amb la Cia Bauala. Espectacle per a tots els públics amb peripècies, habilitats i sorpreses.

– 17.00 h, a la Gran Via Carles III. Sol i fa plou, de Sabanni. Estrena de l’espectacle, creat per aquest pallasso del Circ Cric.

 

FACEBOOK DE CIRCORTS

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s