desembre 2014/novembre 2014

F.I.R.A. serà l’espectacle del 19è Circ d’Hivern a l’Ateneu Popular de 9 Barris. Del 13 de desembre’14 a l’11 de gener’15.

  • L’espectacle d’aquest any està firmat pel Col·lectiu Tierra, un grup d’artistes que ha estat dirigit per Jordi Aspa i que s’ha inspirat en les atraccions de les barraques de fira 
  • El Circ d’Hivern, una de les manifestacions circenses més antigues de la ciutat de Barcelona, es podrà veure a partir del 13 de desembre 
  • Un espot de Salvador Sunyé mostra les primeres imatges de l’espectacle
  • F.I.R.A. comptarà amb números de trapezi, màstils, portés, ombres xineses i dos intèrprets l’amaniran amb música en directe

 cartell-fira-9-barris

Barcelona, 4 de novembre de 2014. A partir d’avui ja es poden adquirir les entrades per assistir al 19è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9Barris, un espectacle de circ de factura pròpia que ja és una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat. Aquest Nadal el públic podrà gaudir d’una proposta molt especial, inspirada en les antigues barraques de fira, que porta com a títolF.I.R.A. (Fenòmens Inversemblants Rescatats de l’Anonimat). El 19è Circ d’Hivern tindrà lloc del 13 de desembre de 2014 a l’11 de gener de 2015.

També a partir d’avui, un espot dirigit per Salvador Sunyé es pot veure a la xarxa per començar a tastar aquest nou espectacle. I és que els 7 components del Col·lectiu Tierra ja fa dies que treballen en la construcció d’aquesta F.I.R.A. tan especial, en què proposaran una creació col·lectiva dels seus membres amb la col·laboració de Jordi Aspa (Premi Nacional de Circ), que els ha dirigit. L’espectacle estarà marcat pel circ i la música en directe, i no hi faltaran trapezis, portés, màstils i ombres xineses.

F.I.R.A. és com un elixir miraculós, que convertirà l’Ateneu en una barraca on diverses atraccions s’aniran succeint: miralls màgics de contorsionistes que intenten imitar-ne les siluetes, la nena més vella del món que presenta la seva cabellera on es gronxen els records, o una encantadora de notes i de cors, que xiuxiueja melodies a cau d’orella dels intrèpids. Un seguit de Fenòmens InversemblantsRescatats de l’Anonimat, que no inclouen circ amb animals però sí bestialitat i crispetes que fan sobresaltar el cor. F.I.R.A també pertany a l’univers d’allò que és efímer i provisional, i encoratja a aprofitar l’instant que passa.

 

El Col·lectiu Tierra i Jordi Aspa

Després d’anys d’experiència en diferents projectes, els membres del Col·lectiu Tierra es decideixen establir-se com a formació l’estiu del 2013. La residència principal del col·lectiu és Barcelona, encara que tres dels seus integrants són residents francesos. F.I.R.A., el 19è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular9 Barris, és el seu primer espectacle.

Jordi Aspa és l’encarregat de dirigir-los en aquesta aventura. Nascut al Montseny el 1964 va crear, juntament amb Bet Miralta i en Soci (el seu gos), la Companyia de Circ Meravelles i Varietats, i poc després Escarlata Circus, companyia que ja compta amb nou espectacles i gires internacionals a les espatlles. Des de el 1997 fins al 2011, al costat de Bet Miralta, va ser l’encarregat de la direcció artística de la Fira del Circ Trapezi. Jordi Aspa ha estat premiat per Trapezi estat dues vegades, el 2007 amb Premi Nacional de Cultura per la generalitat de Catalunya i al 2012 se li va concedir el Premi Nacional de Circ del Ministeri de Cultura.

 

Més informació: fira.ateneu9b.net

Entrades ja a la venda AQUÍ!

 

F.I.R.A.

Ateneu Popular 9 Barris

Portlligat 11-15. Barcelona

Una creació col·lectiva del Col·lectiu Tierra, amb la direcció de Jordi Aspa

Intèrprets

Adrià Cordoncillo, Fernando Melki, Mari Paz Arango Quiceno, Maria Villate López, Edurne Arizu, Frederic Filiatre i Anhalou Serre

Estrena

13 de desembre, 22h

Funcions obertes al públic

Del 13 de desembre fins l’11 de gener

de dilluns a dissabte a les 19h

Diumenges a les 18h

No hi ha funcions del 14 al 19 de desembre, 24 i 31 de desembre i 5, 7 i 8 de gener.

Funcions escolars

Del 9 al 18 de desembre

Preus

Adults: 12€

Nens (fins a 14 anys): 6€

Aturades: 9,50 € (descompte del 21%)

Persones amb discapacitat: 9,5 € (descompte del 21%)

Entrades ja a la venda AQUÍ

 

VIDEO

MÉS INFO F.I.R.A.

ATENEU POPULAR DE 9 BARRIS

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s