Cia. Filigranes

Cia. Filigranes

     Tot i que Jordi Torrens “Trinxeta” i Albert Pérez “Makutu” (actors-clown) funden la Companyia Filigranes el 2004, fan de pallassos des del 1996… i el que queda!

 

     Companyia vinculada a les arts escèniques, principalment al món del Circ i sobretot vinculat a l’apassionant món dels pallassos i pallasses.

 

     Participen activament amb altres iniciatives artístiques, entre elles, l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7’70 de Terrassa (de la qual són membres fundadors, i on tenen l’espai d’assaig) que ha rebut el premi de la millor iniciativa per la projecció del circ 2012 a la Gala de premis Zirkòlika de Circ, o bé l’Associació “Pallassos Art i Efecte”, que treballa principalment en l’àmbit de la formació en circ i clown, organitzant des del 2003 cursos tant d’iniciació com d’especialització, amb professors vinguts de diferents països del món.

 

     També han format part d’altres grups de pallassos, circ i teatre de carrer: Alternatiu X, Sàtirs, Pallassos Perillassos, 3 De Riure, La Cremallera Teatre… i tenen vinculació amb “La Roda” i Pallassos Sense Fronteres.

 

     Han realitzat diversos espectacles amb diferents disciplines de circ. Els directors dels quals han estat Mago Manu (director artístic) i Walter Velázquez (director/dramaturg) i han gaudit de la col·laboració d’altres professionals, amics i amigues.

 

     Tenen un estret lligam amb Improvisto’s Krusty Show, companyia lleidatana amb qui tenen 3 espectacles conjunts.

 

     La tasca principal de la Cia. Filigranes és la creació i producció d’espectacles.

     La companyia ha actuat en Festes Majors de ciutats, pobles i barris, en teatres i festivals d’arreu i en diversos cabarets de circ: “1001 regals” a l’amfiteatre del parc de St. Jordi de Terrassa (2010), Festival Internacional de pallassos de Xirivella (2010), Cabaret de l’Any “Mitenes” al Centre Cultural de Terrassa (2011), “Circ i Modernisme” a la Carpa del Circ Raluy (2012 i 2013), Fira de Circ al carrer de La Bisbal de l’Empordà (2013), MART (Cabaret de la Mentida) al Teatre Alegria, organitzat pel Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (2013)… entre molts d’altres.

amb bona companyia19

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s