Cia. Los Herrerita

LOS HERRERITA

HERRERITA-Logo

     Los Herrerita són Joan Lluís Montero “Skate”, Marcel Aguilar i David Herrera.

     Els seus inicis en el món del circ (no com a companyia sinó com a practicants i aficionats) se situen a mitjans dels anys 90.

     Els tres havien coincidit a l’ambient circense de Barcelona: a les trobades de malabaristes dels dijous al vespre a la Plaça del Sol de la Vila de Gràcia i al Taller Obert de pràctiques de circ que els dimarts i dijous a la tarda es feien a l’Ateneu Popular de 9 Barris (espai de referència obligada per als qui llavors es dedicaven a la pràctica del circ a la ciutat).

     -D’aquella època en guardem un gran record…-diuen-

     De fet, aquests espais varen ser la seva primera escola. Gràcies a l’intercanvi de coneixements i a la generositat dels que més en saben es van capbussant en el món del circ.

     Amb el temps van coincidint en algunes “feinetes” i en cursos i tallers on se segueixen formant. Més endavant en David marxa a treballar 2 anys al Japó i en Marcel i l’Skate coincideixen de nou al projecte pilot de l´Escola Rogelio Rivel.

     No és fins a l’any 2005 que es retroben i decideixen formar companyia junts.

     Un any després estrenen l’espectacle THE FLAMINGOS, una combinació de malabars, monocicles i humor.

     Des de l’any 2002, a més del vessant artístic també es desenvolupen en l’àmbit formatiu: treballen en cursos regulars per a infants i joves.

     Gràcies a la relació existent entre l’Ateneu Popular de 9 Barris (on regularment donen classes per a infants d’entre 6 i 14 anys) i el Departament Cirque du Monde del Cirque du Soleil, tenen l’oportunitat de formar-se en cursos de capacitació en Circ Social. També ho fan en els cursos de Pedagogia del Circ que durant el 2012 i 2013 organitza l’APCC.

     L’any 2013 estrenen CIRC A LES GOLFES, un taller de circ itinerant que els permet acostar les tècniques de circ a tothom i a tot arreu.

amb bona companyia32

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s