abril 2014

LOKAL DE RISK a l’Ateneu Popular de 9 Barris, 12 abril #circ @ateneu9b #circdaramateix

lokal de risk

DISSABTE 12 d’abril

22h, gratuït

LOKAL DE RISC: Amb un format molt més arriscat que els combinat, sense una preparació prèvia, l’Ateneu us ofereix un menú de set peces diferents que se’ns planten a l’escenari acompanyades per la presentació d’un speaker molt especial. Roda Cyr, trapezis dobles, art amb bombolles de sabó, màgia, break dance, clowns… tot hi cap dins del lokal de risc. Per al públic és una experiència única un descobriment de nous artistes que deixa a tothom amb molt bon sabor de boca.

banner_lokal_0

Més informació

Web Ateneu Popular de 9 Barris

 

Unint forces amb el cicle de circ programat pel Mercat de les Flors, altres espais de Circ catalans que ofereixen programació regular de circ creen un menú especial: CIRC D’ARA MATEIX

 

EL CIRC D’ARA MATEIX El Circ d’ara mateix és el títol d’un conjunt de programacions que s’expliquen en la mateixa frase. Circ fet ara.

A partir d’un cicle de circ programat des del Mercat de les flors i sumant totes les programacions de circ que arreu del territori es fan de manera constant s’ha creat aquest menú especial per conèixer diferents perspectives del circ fet ara. Divers i explorador. En el cas de l’Ateneu Popuarr 9 barris el circ forma part de la nostra raó de ser. De treballar la cultura. D’entendre una relació amb el públic i de formar part i garantitzar que la creació de circ no s’aturi.

 

 

Anuncios

Deixa un comentari aquí:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s