abril 2014

Pre-estrena d’AMBIZURDOS al CIRCOLOQUI de la Cia Passabarret, 11 d’abril a #Valls @CiaPassabarret #circ

Ambizurdos_Circoloqui abril

 

 

 

Companys/es, Us agrada el circ

Divendres us esperem al Circoloqui amb la pre-estrena de Passing y vean de la Companyia Ambizurdos


Data: Divendres, 11 d’abril
Hora: 20:30h
Lloc: La Circoteca de Cia Passabarret – Ctra. d’Alcover núm. 8 VALLS

La companyia de circ Ambizurdos està integrada per ex-membres de companyies reconegudes al panorama de circ català com Los Malabar-los, Cirkonita o Cortocirquito. Aquest espectacle s’estrenarà properament a la Mostra d’Igualada.

Passing y vean, conflueixen les tècniques de circ, la música en viu, el teatre gestual i la comicitat dels artistes.

Passing de maces a quatre, amb figures pròpies; un clarinet i un baix que donen ritme a una escala d’equilibris; dos tramoiestes passats de moda; una nina que pren vida; una bola que mola i un número final d’alçada. El resultat, un espectacle sincer i que activa les ganes de viure als espectadors. 45 minuts d’energia per a tots els públics…
Una proposta de circ que va més enllà del risc! Gaudeix-lo

L’entrada és lliure. Això sí, serà «a la gorra«, o altrament dit «taquilla inversa» (pagues el preu que creguis oportú pel que has vist, al acabar l’espectacle). És el primer cop que fem una cosa així a Valls, i creiem que, si funciona, pot ser una bona manera de veure espectacles aquí, ja estiguin acabats, en work-in-progress o, senzillament, números curts.


L’aforament és limitat.

El Circoloqui és una iniciativa de La Circoteca de Cia Passabarret, un espai informal de trobada entre amants del circ obert a tothom.
Projeccions de vídeo, artistes convidats, tertúlies, mostres, intercanvi de trucs, investigació i molt més. La programació d’aquest espai d’intercanvi i creació està obert a les vostres propostes, exposeu-nos-les!

Web Passabarret

Deixa un comentari aquí: